top of page
Search

De Omgevingswet: Organiseer de maatschappij met de Methode OM

Op 3 november is de officiële lancering van ons boek, een nieuwe versie van Methode OM! Deze keer is 'ie gevuld met praktijkverhalen en theorie. En beginnen we het boek met de bedoeling van de Omgevingswet, die 1 januari 2024 van kracht gaat. Wauw!


De boekpresentatie is in Amersfoort. Deze middag hebben we gevuld met inspiratie en verdieping. Ook als je ons nog niet zo goed kent ben je welkom! Graag even aan


Zoals je misschien weet is de eerste presentatie van het Methode OM boekje anderhalf jaar geleden (op 1 april 2022) en nu vonden we het tijd worden voor een echt boek.


Daarom hebben Babette en Fleur het afgelopen half jaar hard gewerkt aan een nieuwe versie. Samen hebben ze interviews afgenomen met een aantal van onze professionals en zijn ze in zee gegaan met een heuse uitgever. Jaja, het boek staat zelfs op managementboek.nl. Dat kan je wel een professionaliseringsslag noemen!


Onder begeleiding van een schrijfcoach heeft Babette de inhoud van Methode OM pakkender en duidelijker kunnen omschrijven en met de praktijkvoorbeelden van een aantal van onze professionals wordt het verhaal nog duidelijker. Op de site vind je meer informatie over de inhoud van het boek.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een boek bemachtigen? Bestel hem hier via: De Omgevingswet door Babette te Winkel - Managementboek.nl.78 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Methode OM logo.jpeg
bottom of page