top of page
Search

Leren in de praktijk

Ik zit op de bank in ons kantoor. Een fijne plek om zo op maandagochtend de week op te starten. Op de achtergrond zijn onze nieuwe stagiaires aan het overleggen. Drie jonge mensen die gekozen hebben voor opleidingen waarmee ze invloed gaan hebben op de wereld. Twee studeren af op een opdracht vanuit onze organisatie Chaingemakers en de ander loopt stage. Soms vraag ik me af wie er meer leert. Natuurlijk leren ze van ons, maar evenzoveel leer ik van hen. Wijze, bewuste jonge mensen die zich al zo goed gevoed hebben met kennis en ervaring op verschillende manieren.

Ik hoor ze praten over Methode OM. Ondanks dat ze hier nog maar kort zijn, snappen snel en makkelijk hoe dit hen kan helpen. Het boek heb ik eigenlijk ook vooral geschreven als input voor ons traineeship. Fijn te merken dat het jonge mensen aanspreekt. Hoopgevend hoeveel bevlogenheid, enthousiasme en energie er in deze generatie aanwezig is!
32 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Methode OM logo.jpeg
bottom of page